Filmlærreder

Til mødet, i undervisningen eller lignende steder er der ofte brug for at vise billeder, video eller digitale præsentationer. Til det formål er det nødvendigt med en god projektor – men lige så vigtigt er det med et godt lærred til projektoren. Det helt rigtige lærred gør præsentationen til en meget bedre oplevelse. Du kan få lærreder i mange forskellige udgaver, men du går aldrig galt i byen med et klassisk, hvidt filmlærred.

Find et nyt projektorlærred her

Vælg et lærred i høj kvalitet i et standardmål, der passer til de fleste rum og projektorer. Et lærred, der kan rulles helt op, kan være næsten usynligt, når du ikke bruger det. På den måde kan du gemme det væk, så det ikke forstyrrer indretningen, og det kan let rulles ned, når du igen skal bruge det. Lad lærredet til projektoren være rullet op, når du ikke bruger det, for at beskytte det mod snavs og smuds.

Vores FLOW filmlærred er et klassisk, hvidt lærred, der er let at hænge op i loftet eller på væggen. Det er af høj lærredskvalitet og er sort på bagsiden, så indtrængende lys bagfra ikke ødelægger kvaliteten af billedet eller videoen.

Ring til os på 71 96 90 76 eller
kontakt os på info@altitavler.dk

Ring til os på 71 96 90 76 eller kontakt os på info@altitavler.dk