Akustiktavler

I større kontormiljøer, kontorfællesskabet, klasseværelset eller åbne rum, hvor der ofte er dårlig akustik, kan en akustik opslagstavle være med til at afhjælpe problemet. Når du vælger en opslagstavle, der absorberer støj, forbedrer du arbejdsmiljøet på kontoret samtidig med, at du får en opslagstavle, hvor du kan holde orden, lave systemer eller opsætte huskelister.

Akustiktavler i forskellige designs

Vi har flere forskellige typer af akustik opslagstavler at vælge imellem i et væld af flotte farver. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, så du kan få en tavle, der passer til præcis det behov, din virksomhed har i forhold til størrelse, model og ikke mindst farve. Vælg en diskret farve, der passer til indretningen eller en farve, der larmer lidt mere. Du kan også bruge tavlerne som en flot og farverig detalje på væggen.

Vi har vores klassiske stof-tavler eller den smarte Bloc-tavle, der kan hænges i klynger ved siden af hinanden som en flot vægdetalje. Du kan også vælge vores lydabsorberende whiteboard-tavle, der opfanger de lave frekvenser samtidig med, at du kan bruge den til praktiske notater i eksempelvis mødelokalet.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne.

Ring til os på 71 96 90 76 eller
kontakt os på info@altitavler.dk

Ring til os på 71 96 90 76 eller kontakt os på info@altitavler.dk