Mobile skrivetavler

Er pladen trang i virksomhedens lokaler, eller er behovet der ikke for de store whiteboards i ethvert rum? Hos Altitavler.dk finder du forskellige mobile tavler, der kan flyttes rundt fra rum til rum. Det er smart, hvis du enten har brug for at placere tavlen i forskellige mødelokaler, eftersom at tavlen kan flyttes rundt efter behov. Mange af tavlerne er vendbare og dobbeltsidede, så de kan bruges på begge sider. En mobil tavle er praktisk, da den kan vinkles og drejes præcis, som du har brug for det, og så den står rigtigt i forhold til lyset og dine kollegaer.

Praktiske whiteboardtavler på hjul

Hos Alt i tavler har vi et stort udvalg af både praktiske, flytbare whiteboard tavler med hjul, smarte flipovere og mobile glastavler. De fleste mobile tavler har hjul på, som kan låses, så de står stabilt, når de er i brug. Vi har modeller, hvor du frit kan vælge mellem forskellige stelfarver, og til vores glastavler kan du vælge mellem mange forskellige farvevarianter, som passer til din indretning. Samtidig kan du købe alle tavlerne i forskellige størrelser og formater.

Du kan også anvende de mobile skrivetavler som praktiske og funktionelle rumdelere eller som opslagstavler, da de er magnetiske. Vælg en farve, et udtryk og en størrelse, der passer til din virksomhed.

Ring til os på 71 96 90 76 eller
kontakt os på info@altitavler.dk

Ring til os på 71 96 90 76 eller kontakt os på info@altitavler.dk