Opslagstavler

Hos Alt i tavler finder du et stort udvalg af opslagstavler. En opslagstavle kan være med til at holde orden på kontoret, lageret, kantinen eller i mødelokalet. Med en opslagstavle kan du holde styr på de vigtige ting, du skal huske, du kan sætte ting i system, eller du kan sætte sedler op med vigtig information til dine kollegaer. Opslagstavlerne kan også anvendes til brainstorms eller til overblik, når I holder møde. De mange funktioner gør en eller flere opslagstavler uundværlig i enhver virksomhed – stor som lille.

Alt i opslagstavler – søger du en stor opslagstavle eller en lille?

Du kan finde vores opslagstavler i mange forskellige designs samt modeller, og de fleste kan du få i et bredt udvalg af mål. På den måde kan du let finde en stor tavle til mødelokalet eller i det åbne kontorrum og en mindre udgave hen over skrivebordet.

Vi har alt fra klassiske opslagstavler med træramme og naturstof, som passer perfekt til ethvert kontormiljø til stemningsgivende og moderne opslagstavler i kork. Vi har også en smart og hygiejnisk gummiopslagstavle, for et råt industrielt look eller ION-tavler, hvor du ikke ser nålehullerne, som fås i mange forskellige farver og størrelser.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores priser.

Ring til os på 71 96 90 76 eller
kontakt os på info@altitavler.dk

Ring til os på 71 96 90 76 eller kontakt os på info@altitavler.dk