Whiteboards

Hvis der er et produkt, som har vundet ekstra meget popularitet i virksomheder og uddannelsesinstitutioner, så er det whiteboards. Og det er ikke uden grund. En whiteboardtavle er praktisk at have ved hånden til mødet, i klasselokalet eller lignende. En whiteboardtavle er, som navnet antyder, en hvid skrivetavle med en blank overflade, hvor det, man skriver, kan viskes ud igen bagefter.

Ud over at skrive på whiteboardet er det faktisk også muligt at bruge det til at vise slideshows, video og andet fra en projektor. Og så egner de smarte tavler sig perfekt til midlertidige visualiseringer under mødet til brainstorm og mindmaps. Som et ekstra plus kan du fjerne alle noter m.m., når du er færdig med mødet.

Hos os finder du mange forskellige whiteboards

Find vores whiteboards i flere forskellige udgaver og størrelser, og de fleste er også magnetiske. Til de helt store noter eller workshops kan du vælge store tavler, der kan sættes sammen, så de tilsammen danner store skriveoverflader. Kombiner de hvide tavler med organiske trærammer eller bløde, farvede tekstilflader for et stilfuldt udtryk til kontoret.

En enkel version er mere diskret, mens afrundede kanter eller en grafisk sort, ramme giver rammen karakter. Du kan også vælge ekstra funktioner som mulighed for tv-ophæng eller indbygget hejsefunktion. Mulighederne er mange for at vælge en whiteboardtavle, der passer præcis til dit behov.

Hvilken whiteboardtavle skal du vælge?

Skulle du være i tvivl om, hvilket whiteboard du skal vælge, så er der flere ting, du kan forholde dig først.

Først og fremmest kan du overveje, hvordan whiteboardtavlen skal bruges. Skal den bruges til undervisning og forelæsninger, så kan det være en fordel med ekstra meget plads, som en hejsetavle eller et ION whiteboard f.eks. kan give. Skal dit kommende whiteboard omvendt bruges i et mødelokale, så kan det være en fordel med en mindre tavle, da pladsen sikkert er mere trang.

En anden måde du kan træffe et valg på er, hvilket prisspænd du har til rådighed til den eller de whiteboardtavler, du skal købe. For der vil naturligvis være prisforskelle alt efter, hvor stor den skal være, om der skal være ramme på, og hvilke funktioner den har.

En tredje og sidste ting du kan gøre er, at du henvender dig til os. For vi hjælper dig hellere end gerne med at finde det helt rette match. Kontakt os her.

Er whiteboards magnetiske?

Ja, størstedelen af whiteboards er magnetiske, og kan derfor bådes bruges til at skrive og tegne, samt til at hænge ting op.

Ring til os på 71 96 90 76 eller
kontakt os på info@altitavler.dk

Ring til os på 71 96 90 76 eller kontakt os på info@altitavler.dk

Alt i tavler er en del af
Kolon Total Inventar


Alt i tavler er en del af
Kolon Total Inventar


Alt i tavler er en del af
Kolon Total Inventar

Adresse
Alt i tavler
Kastholmvej 1
4320 Lejre


Adresse
Alt i tavler
Kastholmvej 1
4320 Lejre

Kontakt os
Tlf.: 71 96 90 76
E-mail: info@altitavler.dk

Kontakt os
Tlf.: 71 96 90 76
E-mail: info@altitavler.dk

Find os her

Find os her