Glastavler

Glastavler er det smarte valg til kontoret, mødelokalet, undervisningslokalet eller i frokoststuen. Vi har et stort udvalg af forskellige glastavler til ethvert formål. En glastavle har et moderne udtryk, der kan passe til de fleste indretninger, og så er de tilmed meget praktiske. Du kan anvende glastavlerne som whiteboards, som du kan skrive på igen og igen med smarte whiteboard-tuscher. Samtidig kan du også anvende vores magnetiske glastavler som opslagstavle, hvor du kan tilsætte magneter efter eget valg. I mødelokalet er der derfor tale om en alsidig tavle, hvor du både kan skrive direkte på den eller hænge vigtige noter op – eller kombinere med begge dele.

Farvet, rund eller magnetisk glastavle?

Vi har et rigtigt stort udvalg af forskellige glastavler, der alle fås i flere forskellige størrelser, former og farver. Vælg en firkantet eller rund version med en træramme, som bløder det hårde glasudtryk op eller vælg en dybere træramme, som også fungerer som hylde til whiteboard-pennen.

En stilren opslagstavle i glas med helt kantede eller afrundede hjørner står rent mod væggen. Vælg en ekstra stor version for et flot udtryk. Vælger du en silk-overflade, slipper du for refleksioner i glasset. Du kan også få en skabsversion, hvor glasset kan skydes væg og gemme på for eksempel et fjernsyn.

Ring til os på 71 96 90 76 eller
kontakt os på info@altitavler.dk

Ring til os på 71 96 90 76 eller kontakt os på info@altitavler.dk